Website op maat

WalkeRR Webdesign wil graag zijn bijdrage leveren aan uw identiteit op het internet. Een website op maat wordt gebaseerd op uw wensen (bijvoorbeeld uw huisstijl -> herkenning) en bezit een unieke structuur die speciaal voor u is ontworpen. U kunt zelf aangeven welke indeling, kleuren, afbeeldingen, teksten en lettertypes u wilt gebruiken, of u kunt dit overlaten aan WalkeRR Webdesign. De website wordt volgens de werkwijze van WalkeRR Webdesign ontwikkelt.


Onderhoud website

Wilt u voorkomen dat u zelf uren spendeert aan een niet optimaal ontwikkelde website? WalkeRR Webdesign verzorgt en onderhoudt uw website! Dat informatie op uw website belangrijk is weet WalkeRR Webdesign. Waarom onderhoud door Walkerr Webdesign? Een website veroudert in de loop van tijd waardoor problemen kunnen ontstaan, aanpassingen hiervoor zijn belangrijk en noodzakelijk zodat uw uitstraling actueel/professioneel blijft en uw organisatie goed vindbaar is op het internet.


Veel voorkomend onderhoudswerk

  • Vervangen van foto's en grafische afbeeldingen.
  • Vernieuwen, vervangen of verwijderen van tekst.
  • Inhoud update, aankondigingen, artikelen, etc.

Snelle veranderingen zijn binnen 48 uur doorgevoerd (behalve weekeinde en vakanties).


Restylen website

Niet meer tevreden met de huidige uitstraling van uw bedrijf op uw website? WalkerRR Webdesign zorgt voor een fris imago voor uw bedrijf! Bij ons kunt u kiezen voor het restylen van uw website. Dit kan bijvoorbeeld met een nieuwe site lay-out of met een nieuwe inhoud. WalkeRR Webdesign bespreekt samen met u wat er aangepast dient te worden en of dit mogelijk is in de huidige structuur van uw website. We nemen uw site onder de loep en bekijken of deze met een nieuw jasje aan het gewenste imago kan voldoen, soms kan het advies zijn om een nieuwe website te ontwikkelen maar die keuze ligt altijd bij u!